Otroliga spelpraxis

Tävlingsbanor, bingobrickor och lotter är allt vi bild när vi tänker på spelande. Numera dock ansikten spelande har förändrats och ibland kommer vi över otroliga spel praxis. Vi har samlat de mest konstiga och otroligt spelande praxis här för dig att läsa och reagera. Belgarna är inte konstiga människor alls men det finns en spelande praxis som slags faller utöver vanligt i den otroliga spela typ av skåp. Detta spel praktiken kallas fågelsång. Fåglar hålls i en bur separat av kursen och fågeln som hanterar att sjunga med högsta tonhöjden för de längsta tid vinner vadet. Vi undrar hur de gör Fåglarna sjunga i första hand, men det är en populär och otroligt spelande praxis i Belgien.

En annan otroligt spelande form kan hittas hela Europa och Ryssland och denna praxis kallas kackerlacka racing. Denna otroliga spel praxis har utvecklats så långt att ligorna är indelade i längd och vikt på kackerlackan. Tävlingar sker i privata hem mest för att ge dem en känsla av illegal spelverksamhet, men de är mestadels lagligt. Satsningar är placerade på kackerlackor precis på samma sätt som de är på hästar i hästkapplöpningar. En ganska lustiga men otroligt spelande praxis är hem i Belize där folk älskar att spela den enda kyckling dumpa gamble i världen. Dumpning av kyckling spelas i staden San Pedro och här har du att dra från en burk med olika nummer och betala din satsning. Siffrorna är slumpmässigt nummer och två siffror.

Spela marken är ett litet fält med plattor av de tillgängliga siffrorna utspridda i ingen speciell ordning att bilda en kvadrant. Det är i denna kvadrant där kycklingen kommer att kastas och publiken kommer att vänta tills det tar en soptipp. Antalet avföring landar på är det vinnande numret. Senaste otroliga spelande öva är populärt i regionen Sydostasien och det kallas spider slagsmål. Någon typ av spider används för detta spelande metod och både spindlar är inställda på en tunn träpinne. Spindlarna kommer att slåss mot varandra tills den första som faller. Den som faller ner är spindeln som förlorat gamble. Spindlar brukar aldrig dö, eller ens slåss alls, de ibland bara krypa ovanpå varandra, men huvudattraktionen är i balans av spindeln. Det finns förmodligen mer otrolig spelande praxis ute för oss att hitta, men dessa de ovan är redan ganska speciell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *